Cart 0

Geen producten in je winkelmand.

Albums

Het eindproduct voor mij als fotograaf is het trouwalbum. Hierin plaats ik de mooiste foto’s van jullie dag. Ik probeer er echt een verhaal van te maken, zodat jullie de bruiloft opnieuw kunnen beleven. Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik een aantal albums mee zodat jullie een indruk kunnen krijgen van een professioneel album. De leverancier waar ik mee samenwerk is gevestigd in Nederland. Wat mij hierin aanspreekt is dat de kwaliteit hoog is (Nederlandse ambachtsmensen) en de belasting voor het milieu zo laag mogelijk wordt gehouden omdat het album niet via het vliegtuig vervoerd hoeft te worden. (Er schuilt namelijk altijd nog een milieu activiste in mij 😉 )

Een bruidsreportage boeken zonder album probeer ik iedereen af te raden. Ik som een aantal redenen op waarom.

  • Foto’s komen het beste tot hun recht als ze zijn afgedrukt. Dat heeft er mee te maken dat een beeldscherm (pixels) niet zoveel informatie kan weergeven als een afdruk.
  • Jullie kunnen je familie en vrienden de mooiste foto’s van jullie dag laten zien. Alle digitale foto’s in één keer bekijken kan als vermoeiend worden ervaren. (Behalve voor je moeder)
  • Een album neem je eenvoudig op schoot als je op bank zit. Je hoeft niet rondom een computer te staan.
  • Op de computer bekijk je de foto’s één voor één, in een album zie je het verloop van het verhaal over de bladzijden verdeeld.

Sorry, the comment form is closed at this time.

top